Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang School Gezondheidszorg Bestelmodules Leveranciers Nieuws Contact
 
 
 
 
          <<< Reviews 2020            
 
 
     
 
 
 

PoppenVilla by Liliane® in het kinderdagverblijf en op school 2021

 

 
   
   

door Liliane Limpens 13 november 2021

 

POPPENVILLA KOREIN KIDZ CLUB

 

 

Korein Kinderopvang startte in april 2010 met de aankoop van de PoppenVilla by Liliane®, voor haar locatie Kinderplein Cassandraplein in Eindhoven. Daarna volgden andere plekken. Nu is Korein KidZ Club aan de Kiplinglaan aan de beurt.

 

'Een rijke, uitdagende omgeving is een voorwaarde om kinderen tot betrokken activiteit – en dus tot ontwikkeling – te krijgen.'

 
 

Er zijn ruim 110 Korein-locaties voor kinderopvang en een activiteitenaanbod in Brainport regio Eindhoven en Noord-Limburg,

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 10 november 2021

 

POPPENVILLA IN HET DROOMHUIS VAN

 
CITYKIDS ROTTERDAM

 

Kinderen in Het Droomhuis kunnen nu èxtra fijn gaan dromen, want hun eigen droomvilla komt eraan! Het nieuwe multidisciplinaire kinderbehandelcentrum voor de regio Rotterdam is een initiatief van CityKids en Stichting De Kinderzorg Kliniek. Voor chronisch zieke kinderen en kinderen met meervoudige beperkingen, autisme, aangeboren afwijkingen, voedingsproblemen, excessief huilgedrag, regulatie en slaapproblemen.

 

“Deze kinderen moeten kunnen dromen van hun toekomst én het moet een fantastisch huis worden waar kinderen zich thuis voelen en op ontdekkingsreis kunnen gaan.” - Nicoline van Rappard, project manager CityKids.

 

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 1 november 2021

 

POPPENVILLA IN BASISSCHOOL MONTFOORT

 

 

Huppelende kinderen op het schoolplein van De Howiblo in Montfoort als de PoppenVilla by Liliane® hun school wordt binnengereden!

 

In de kinderopvang en in het [speciaal] basisonderwijs wordt de PoppenVilla gebruikt voor de spontane stimulering van solitair en samen-rollenspel, de sociaal-emotionele en taalontwikkeling. Twee tot zes kinderen kunnen tegelijkertijd [samen] spelend leren met de mobiele en genderneutrale PoppenVilla.

 

 

De Howiblo [1977] is een katholieke basisschool, met ongeveer 380 leerlingen, en maakt onderdeel uit van Stichting Kalisto boeiend basisonderwijs! Op het schoolplein staat een kunstwerk van Gabriël Sterk Dansende meisjes

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 21 oktober 2021

 

VILLA IN NIEUWE KINDERGARDEN UTRECHT

 

 

De oudste boerderij van Nederland, een hoeve, wordt momenteel omgebouwd tot weer zo'n pràchtig kinderdagverblijf van Kindergarden, inclusief een buitenschoolse opvang. De PoppenVilla by Liliane® is in reservering voor dit rijksmonument Hof ter Weijde in Utrecht Leidsche Rijn! De opening is gepland voor februari 2022.

 

 

Hof ter Weyde is een voormalig kasteel in de buurt/subwijk Terwijde in Utrecht. In 1310 werd het goed voor het eerst vermeld. Gelegen in de Stadsweide van Utrecht was het oorspronkelijk een uithof van het johannieter Catharijneconvent. Later stond er een jachtslot voor de bisschoppen van Utrecht, mogelijk rond 1464 gebouwd. Na de Reformatie kwam dit in het beheer van de Staten van Utrecht, hoewel bezit van het Catharijnegasthuis. In 1741 werd het geprivatiseerd. Tussen 1750 en 1766 werd het huis grotendeels afgebroken, met uitzondering van een zijvleugel die nog deel uitmaakt van de huidige boerderij.

 
 
 
 

   
   

door Liliane Limpens 9 september 2021

 

POPPENVILLA IN BELGISCHE BASISSCHOOL

 
 

Het Belgische basisonderwijs ontdekt de Nederlandse PoppenVilla by Liliane©, ter ondersteuning van haar onderwijsdoelen. Op 10 september arriveert een villa in basisschool Mater Dei Gooreind in de provincie Antwerpen.

 

 

De Belgische basisschool Mater Dei in de provincie Antwerpen is ontstaan in 1879, aanvankelijk als meisjesschool onder bewind van de zusters Franciscanessen.

 
 
 
 

   
   

door Liliane Limpens 2 augustus 2021

 

VILLA IN HAAGS KASTEEL KINDERGARDEN

 

 

Een heus kasteel met ontdektuinen voor de kinderen en eveneens een kasteeltje voor hun poppen/auto’s in de hofstad: de PoppenVilla by Liliane® in reservering voor een nieuw kinderdagverblijf/BSO van Kindergarden: Kasteel de Binckhorst Den Haag [rijksmonument nabij Voorburg]. De opening is gepland voor december 2021.

 

"Gister is het prachtige poppenhuis uitgepakt en in elkaar gezet voor onze nieuwe Kindergarden vestiging in Den Haag. Wat een plaatje. Heel blij mee! " - Jessica Weijers - vestigingsmanager bij Kindergarden 6 november 2021.

 

 

Kasteel De Binckhorst is vermoedelijk in de Middeleeuwen, aan het eind van de 11e eeuw, gebouwd op een smalle strandwal in de vlakte tussen de strandwal waarop Den Haag ligt en de strandwal waarop Rijswijk en Voorburg zijn gebouwd. Tijdens de Hoekse en Kabeljauwse twisten, halverwege de 14e eeuw, werd het kasteel verwoest en herbouwd. De omvang van het huidige huis dateert uit de late zestiende en vroege zeventiende eeuw.

 
 
 
 

   
   

door Renée van Kessel-van Maren 7 april 2021

 

POPPENVILLA VOOR KINDEREN IN DE

 

REVALIDATIE

 

"Een online bericht van Kind en Ziekenhuis attendeerde me op de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de donatie van een PoppenVilla by Liliane® ten behoeve van kinderen in de gezondheidszorg."

 

"In Hilversum bij MEREM kunnen ze goed gebruik maken van de PoppenVilla, zowel bij de kleuterklassen van de mytylschool, als bij de Therapeutische Peutergroepen [TPG]. Alle mensen die er werken zijn ontzettend lief voor de kinderen en de TPG en het team van MEREM doen fantastisch werk. MEREM heeft onze zoon Seppe zo goed geholpen!".

 
Renée van Kessel-van Maren, moeder van Seppe.
 
 

Merem is een diagnostisch expertisecentrum voor medisch specialistische (long)revalidatie in Hilversum.

 
 
 
 

   
   

by Kierna Corr on Twitter December 11, 2020 / published website  January 26, 2021

 

DOLLSVILLA IN IRISH SCHOOL SINCE 2006

“This beautiful house from @DollsVilla is 14 years old & now we have less tables indoors it is just perfect for the classroom.”

Kierna Corr, nursery teacher The Windmill Integrated Primary School in Dungannon Northern Ireland.

 
 
 
 
 
 

   
   
door Liliane Limpens  
THE PARIS ARCHITECTURE MUSEUM
 

The 'Hôtel particulier: a Parisian ambition' exhibition in the Cité de l'Architecture et du Patrimoine is showing an architechtural and historic architectural overview of Paris' famous mansions.

 

The museum is holding intensive children’s workshops with three complete DollsVilla's leading. Since 2011.

 
 

Cité de'l'Architecture et du Patrimoine | Palais de Chaillot

1 place du Trocadéro et du 11 novembre
75116 - PARIS
 
 
 
  <<< Reviews 2020

>>> Reviews 2022

 
 
     
     
 
 
Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang School Gezondheidszorg Bestelmodules Leveranciers Nieuws Contact
 
 
 
 
          <<< Reviews 2020